• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Smoked

een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461431783
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Good Cook B.V.
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

Smoked: dé beginnershandleidingRoken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent.Smoked is een duidelijke en overzichtelijke hand- leiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingrediënt het meest geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken.Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.
Lees verder

Recensies

0 recensies