• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

New Italian

Recepten en verhalen
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789038809878
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Singel Uitgeverijen
Jaar van uitgifte
2021
Aantal pagina’s
304

Waar gaat het over?

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.
Lees verder

Recensies

0 recensies
4=3 actie
11,15
4=3 actie
18,10
P. Gast
Portfolio
30% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,00
Sonja van de Rhoer, N.v.t.
Zeesterren Nederland
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,45
4=3 actie
11,15
4=3 actie
18,10
P. Gast
Portfolio
30% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,00
Sonja van de Rhoer, N.v.t.
Zeesterren Nederland
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,45