• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kookboek van Utrecht

Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789492821126
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Het Zwarte Schaap
Jaar van uitgifte
2020
Aantal pagina’s
64

Waar gaat het over?

'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes. Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.
Lees verder

Recensies

0 recensies
4=3 actie
6,95
4=3 actie
5,00
4=3 actie
5,45
4=3 actie
13,15
4=3 actie
5,30
4=3 actie
5,00
4=3 actie
6,95
4=3 actie
5,00
4=3 actie
5,45
4=3 actie
13,15
4=3 actie
5,30
4=3 actie
5,00