• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken

Hét standaardwerk met meer dan 600 recepten en technieken en ruim 1500 foto's
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar
Stapelweken

10,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken
Koken
Beetje gebruikt
10,30
1132500054
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789045200880
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina's
534

Waar gaat het over?

Van de auteur van Bakken en Wat je als kok moet weten.Koken begint met een beknopt overzicht van de tien basistechnieken: braden, pocheren, sauteren, stomen, frituren, grillen, roken, barbecueën en koken.In de recepten komen die dingen aan de orde waar thuiskoks vaak moeite mee hebben: van gebraden kip, gegrilde biefstuk en gestoofde vis tot aardappelpuree en jus, pizza's en bosvruchtentaart. Maar er zijn ook meer uitdagende recepten, zoals je zult zien bij bijvoorbeeld de hapjes en de bij-, voor-, hoofd- en nagerechten.Petersons passie voor zijn vak en zijn gave om de technieken helder uit te leggen, brengen de intuïtieve kok in iedereen naar boven.De duidelijke foto's laten stap voor stap zien hoe bepaalde culinaire handelingen moeten worden verricht; bijvoorbeeld hoe je een kip in stukken verdeelt, een oester uit de schelp haalt, een hele vis braadt, jus maakt, een artisjok voorbereidt en een taart glazuurt.Na twintig jaar lesgegeven te hebben in de basisprincipes van het koken, heeft James Peterson zijn jarenlange kennis en ervaring gebundeld in een masterclass: Koken. Door middel van ruim 600 recepten en 1500 instructiefoto's onthult Peterson zijn keukengeheimen met onvervalste charme, deskundige aanwijzingen en een sterk gevoel voor de hedendaagse kookkunst.Een aantal hoogtepunten uit dit boek:Krabkoekjes - Chinese scherpzure soep - Marokkaanse kiptajine - Salade niçoise - In witte wijn gestoomde mosselen - Gebraden lamsbout - Varkenshaas met paddenstoelensaus - Teriyaki van zalm - Garnalencurry - Preigratin - Ravioli met boter, walnoten en salie - Donker roggebrood - Focaccia met zwarte olijven en uien - Citroen-meringuetaart - Duivelscake - Biscotti.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

James Peterson
Koken
Stapelweken
23,50

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Stapelweken
21,55
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
Stapelweken
16,00
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
Stapelweken
8,00
Stapelweken
14,55
Stapelweken
43,35
Zacchary Bird
The Vegan Butcher
Stapelweken
31,04
Stapelweken
21,55
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
Stapelweken
16,00
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
Stapelweken
8,00
Stapelweken
14,55
Stapelweken
43,35
Zacchary Bird
The Vegan Butcher
Stapelweken
31,04

Anderen bekeken ook

James Peterson
Koken
Stapelweken
23,50
Stapelweken
24,45
50% korting
Stapelweken
2,95
50% korting
Stapelweken
2,37
Günter Beer
Koken
Stapelweken
19,80
Geef me een seintje
Fillmore, Maaike Fillmore-van Broekhoven
Kraamtijd: genieten van je baby
Geef me een seintje
Jennie Shapter
Kluts Een Eitje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
A.R. .H. Moncrieff
Klassieke mythologie
Geef me een seintje