• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken met vuur

De smaak van koken op open vuur: technieken en recepten uit de Nordic keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789000353965
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
240

Waar gaat het over?

De ultieme combinatie van lekker eten, ontspannen en de natuur komt samen in dit prachtige kookboek van de Zweedse topkok Niklas Ekstedt. De enige kok die alles op vuur kookt en daarin de enige echte expert is op zijn kookniveau. U hoeft daarvoor niet helemaal naar Scandinavië. Met de praktische tips en recepten van Ekstedt kunt u ook in uw eigen omgeving genieten van het smeulende vuur, het geknetter van brandend hout en de rook die de specifieke smaak meegeeft aan uw gerechten. Een heerlijk boek om thuis te gebruiken of tijdens familieweekenden. Niets ingewikkelds maar juist terug naar de primitieve methodes van weleer met makkelijk verkrijgbare ingrediënten en benodigdheden. Voor heerlijke avonden ontspannen met vrienden en familie. Laat het vuur het werk doen.

 

Niklas Ekstedt is een Zweedse chef-kok. Hij liep stage bij El Bulli in Spanje en The Fat Duck in Engeland. Sinds 2011 runt hij zijn tweede restaurant Ekstedt in Stockholm waar een compleet analoge keuken heeft en dus alle gerechten met vuur kookt. Zijn restaurant is inmiddels bekroond met een Michelinster.

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

sorry, niet op voorraad