Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken met chocolade

100 tongstrelende hartige recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Actie

23,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken met chocolade
Koken met chocolade
Beetje gebruikt
23,90
530201432
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048311415
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
159

Waar gaat het over?

Groente gaat bijzonder goed samen met zowel pure als melkchocolade. Vis wordt prachtig verfijnd door zachte pure chocolade, en schaaldieren door witte chocolade. En bij vlees luidt het devies: hoe donkerder het vlees, hoe donkerder de chocolade. Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!Bij koken met chocolade worden niet alleen edele chocoladesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika en van Aziatische en Afrikaanse terroirs gebruikt. Ook fijn chocoladezout, cacaoboter of cacaonibs kunnen een gerecht heel subtiel een milde chocoladetoon geven zonder alles te overheersen.En natuurlijk mag een passende wijn niet ontbreken! Met de uitstekende wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp komt u snel tot een goede keuze. Laat u verleiden tot de vele hartige verrukkingen van chocolade en wijn.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Actie
9,50
Actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
Actie
33,15
Actie
9,50
Actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
Actie
33,15