• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Keuzemenu

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

4,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Keuzemenu
Keuzemenu
Echt gebruikt
4,30
ISBN
9789059202504
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Ray McVinnie wil duidelijk maken dat een recept geen starre formule is en dat koken veel meer is dan het opvolgen van een aantal instructies. Om een goede kok te zijn is het niet nodig om ingewikkelde recepten te maken of geavanceerd keukengerei te gebruiken. Het boek is verdeeld in drie categorieën. Het begint met kleine gerechten, zoals voorgerechten en tussendoortjes, daarna volgen de uitgebreidere gerechten voor hoofdmaaltijden en het boek sluit af met zoete gerechten. Dit boek is het resultaat van een aantal wonderbaarlijke reiservaringen en natuurlijk vele gezamenlijke maaltijden.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend