Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kaviaar

de vreemde geschiedenis en onzekere toekomst van 's werelds meest begeerde delicatesse
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789043905411
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tirion Culinair
Jaar van uitgifte
2003
Aantal pagina's
248

Waar gaat het over?

Kaviaar mag dan niets meer zijn dan rauwe visseneitjes, deze delicatesse heeft iets wat mensen inspireert. Kaviaar heeft zijn bijzondere aantrekkingskracht te danken aan zijn intense smaak, hoge prijs, en bovenal aan zijn vermaarde zeldzaamheid. In Kaviaar doet Inga Saffron uit de doeken hoe de onbevruchte eitjes van de prehistorische steur van eenvoudig boerenvoedsel veranderden in een luxeartikel voor tsaren – en uiteindelijk een begeerd statussymbool. · Kaviaar is een boek vol traditionele kennis en intriges, en een fascinerend werk over culinaire, natuurlijke en culturele historie · Een fascinerende reis naar de verborgen geschiedenis, cultuur en handel van kaviaar
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
5,00
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
5,00

Anderen bekeken ook

70% korting
9.999,00 1,83
S. Brissaud
Tapasbar
5,90
Geef me een seintje
Pierre-Jean Pebeyre
Truffels
Geef me een seintje
Clara ten Houte de Lange
De asperge
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Frank Fol, Felix Alen
Echte chefs doen het buiten
Geef me een seintje
Inge Brusselmans
Zalig zoet
Geef me een seintje