• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Japans Koken

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789021542867
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Culinaire Boekerij
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
159

Waar gaat het over?

Harumi Kurihara laat zien dat de Japanse keuken niet zo ingewikkeld is als vaak wordt gedacht, en veel verder gaat dan alleen sushi en mie-soep. Ze laat zien dat de heerlijkste Japanse gerechten heel eenvoudig bereid kunnen worden met ingrediënten uit de westerse supermarkt, en heel goed passen in een moderne en gezonde leefstijl. Bovendien geeft ze een inkijkje in de moderne Japanse keuken, een keuken met oog voor detail, veel variatie en aandacht voor seizoensproducten. Japans koken is een prachtig kookboek over de moderne Japanse keuken. * Meer dan 100 heerlijke recepten uit de moderne Japanse keuken * Eenvoudige recepten die bereid kunnen worden met ingrediënten uit de westerse supermarkt * De Japanse keuken sluit nauw aan bij de laatste culinaire trends: eenvoudig te bereiden met verse ingrediënten en weinig calorieën * Geheel geïllustreerd met fraaie foto's van gerechten, stap-voor-stap technieken, bijzondere Japanse serviezen en andere sfeerfoto's
Lees verder

Recensies

0 recensies
30% korting
nog 1 op voorraad
5,00
Carlo Vingerling
Billydishes
nog 1 op voorraad
20,00
nog 1 op voorraad
38,70
Tweedehands Als nieuw
30,00
30% korting
nog 1 op voorraad
5,00
Carlo Vingerling
Billydishes
nog 1 op voorraad
20,00
nog 1 op voorraad
38,70
Tweedehands Als nieuw
30,00

Anderen bekeken ook

Tim Anderson
Nanban
7,45
12,35
sorry, niet op voorraad
N. Jonker
Japans Koken
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Tim Anderson
JapanEasy
sorry, niet op voorraad
Aya Nishimura
Basisboek Japan
sorry, niet op voorraad