• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Aspergeboek

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
25% korting
niet meer nieuw verkrijgbaar

12,00 9,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het Aspergeboek
Het Aspergeboek
Echt gebruikt
9,00
1074600386
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789077692318
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Unieboek bv / Standaard Uitgeverij nv
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina's
224

Waar gaat het over?

De Romeinen waren al dol op deze roomwitte stengels en cultiveerden de wilde asperge tot de edele Asparagus officinalis die we vandaag nog steeds kennen. Asperges uit het vuistje of in kleine pannenkoekjes gerold vormden de aanzet tot overvloedige feestmaaltijden. In 304 na Christus legde keizer Diocletianus de maximumprijs van de asperge zelfs per decreet vast.

Ook nu nog worden de asperges als een ware delicatesse beschouwd. Er zijn slechts weinig groenten die zich op zoveel manieren laten variëren, combineren en serveren. In Het aspergeboek worden alle facetten van deze exquise groente belicht: herkomst, teelt en bereiding. Het aspergeboek bevat tal van recepten waarmee iedereen aan de slag kan: van eenvoudige recepten tot de meer creatieve en luxueuze recepten. De schitterende fotografie begeleidt zowel de receptuur als de uitleg over teelt en oogst.

Wiel Basten is publicist en pr-adviseur, schrijft culinaire producties en is vanaf de oprichting van de Cuisine Culinaire Nederland in 1972 een enthousiaste hobbykok en chef de fourneau van een kookclub.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15