• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Fast, fresh & easy

100 fantastische, eenvoudige recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
50% korting
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789048308019
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina's
304

Waar gaat het over?

In dit boek vindt u meer dan honderd gloednieuwe recepten om van te watertanden. Ze zijn gecreëerd op snelheid en gemak; bovendien zitten ze boordevol smaak. Wat dacht u van Aziatische BBQ-kippenvleugeltjes met maisrijst en rodekoolsalade, of van visburgers in cajunstijl met aioli en gebakken aardappelpartjes? En een heerlijke chocolademousse met frambozen?Of u nu een doordeweekse maaltijd voor uw gezin of een lunch voor vriendenwilt creëren, deze gerechten zijn zo gemakkelijk te maken dat er niets miskan gaan. Lorraine Pascales plezierige kookstijl werd onder de aandacht van een groot publiek gebracht door haar televisieserie Baking Made Easy op BBC 2. De serie is in Nederland uitgezonden op RTL Lounge. Door middel van traktaties als haar 'I Can't Believe You Made That Cake' (Ongelooflijk-dat-ie-eigengemaakt-is-taart) liet Lorraine miljoenen kijkers kennismaken met haar verrassend eenvoudige maar voortreffelijke recepten. Het boek dat naar aanleiding van de serie verscheen, werd een bestseller. Daarop volgde een nog populairder boek, Home Cooking Made Easy, en zo was ze al snel de meest succesvolle beginnende kookboekenschrijfster ooit in Groot-Brittannië. Beide boeken zijn in Nederland en België verschenen bij Veltman Uitgevers.Lorraine is afgestudeerd aan de wereldberoemde Leiths School of Food and Wine. Daarna volgde ze een twee jaar durende opleiding in de International Culinart Arts in Pastry en liep ze stage in een aantal befaamde restaurantkeukens, zoals Petrus, de Mandarin Oriental, Gilgamesh en The Wolseley. Lorraine zag het niet zitten om achttien uur per dag in loondienst te werken, dus begon ze haar eigen banketbakkerij: Ella's Bakehouse in Covent Garden te Londen. En nu creëert ze kookboeken voor drukbezette mensen die lekkere, originele, verse gerechten willen maken zonder al te veel omhaal.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15

Anderen bekeken ook

50% korting
5,00
Geef me een seintje
Lorraine Pascale
Baking made easy
Geef me een seintje
Saskia Idema
Doodse stilte
Geef me een seintje
Lorraine Pascale
A lighter way to bake
Geef me een seintje