Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Escoffier voor de keuken van nu Bouillons, sauzen en garnituren / Escoffier voor de keuken van nu

bouillons - sauzen - garnituren
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789027420404
Bindwijze
Hardcover , Overigen
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Spectrum B.V., Uitgeverij Het
Jaar van uitgifte
2001
Aantal pagina’s
112

Waar gaat het over?

De meest verfijnde recepten uit de klassieke Franse traditie nu voor iedereen toegankelijk. Auguste Escoffier (1846-1935) was de chef-kok van de Franse culinaire traditie. Hij zwaaide de scepter over 's werelds meest verfijnde keukens, waaronder Savoy, Carlton en Ritz. Zijn Guide Culinaire - die hij voortdurend uitbreidde en herzag - bevat alles wat hij dacht of schreef over de kunst waaraan hij zich zo volledig overgaf. Tot op heden waren echter, behalve voor professionele koks, zijn recepten vrijwel ontoegankelijk. In deze uitgave vindt u 150 recepten uit de Guide Culinaire, die op heldere wijze en stap voor stap de edele kunst van het maken van sauzen en bouillons - de basis van de Franse kooktechniek - uit de doeken doen. Daarnaast een selectie uit de beroemde Escoffier-garnituren waarin deze sauzen zo'n centrale rol spelen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90