• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De parttime vegetarier

afwisselende recepten - met af en toe wat vis of vlees
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048312689
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
224

Waar gaat het over?

Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch is en af en toe wat vis of vlees bevat parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeën en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen. Maak voor een weldadige brunch eens {Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool} of de visvariant {Aardappelkoekjes met zalm}. Veel gerechten, zoals {Libanese labnehballetjes} en de vleesvariant {Pittige lamsballetjes}, zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt. Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Hugh Fearnley-Whittingstall
Veg!
14,55
10,45
10% korting
8,00
L. van Nierop
Vega & Vlees
11,90
18,40
30% korting
5,45
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Nicola Graimes
Natuurlijke Keuken
sorry, niet op voorraad