Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De keuken van het hart

Een unieke kijk op gastvrij koken
Auteur Ad Maas
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 22 februari tot en met 9 maart 4=3 actie
nog 1 op voorraad

17,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De keuken van het hart
De keuken van het hart
Beetje gebruikt
17,85
391001995
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789462664685
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Schrijverspunt
Jaar van uitgifte
2020
Aantal pagina’s
247

Waar gaat het over?

De keuken van het hartEEN UNIEKE KIJK OP GASTVRIJ KOKENChef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn kokende leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds met hart en ziel.Voor Ad Maas is koken en goede voeding zoveel meer dan vaardigheid en techniek. In zijn unieke kookstijl spelen gastvrijheid en ‘liefde’ een cruciale rol. Het is koken vanuit een verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je dit nu doet als thuiskok of voor gasten in een restaurant, het zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt met jouw energie en aandacht.De keuken van het hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, die invloeden laten zien uit de Japanse, de Midden-Oosterse, de Frans-Italiaanse en de Indiase keuken. Je leert hoe eenvoudig het is om lekkere en gezonde gerechten te maken. Ontdek en proef de soepen, salades, vegetarische en veganistische schotels, de vis- en vleesgerechten en de overheerlijke desserts. Boordevol smaak en een lust voor het oog!Laat het jou en je gasten goed smaken!Door Ad is mijn kookwereld geopend en is mijn passie en liefde voor de omzetting van rauwe producten naar smaakvol eten ontstaan. NORBERT VAN HEST Chef-kok in restaurant BremenEten koken met Ad gaat niet alleen over smaak maar vooral over vitaliteit en de vraag: 'Wat is er nodig?' Zó koken geeft me extra plezier en de gerechten meer smaak. In de keuken van Ad draait alles om simpel, heerlijk en puur. ETCHICA VOORN Schrijver en talentcoachAd inspireert je om in de stroom van het leven te duiken, te experimenteren, de pollepel ter hand te nemen en chef-kok van je eigen leven te worden. PATRICK ROOZEMOND Ondernemer
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
6,90
Diverse auteurs
Feest!
Tweedehands Als nieuw
7,90
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
6,90
Diverse auteurs
Feest!
Tweedehands Als nieuw
7,90
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90