• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Geheimen Van De Chef

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • De bezorging kan wat langer duren door de feestweken.
50% korting
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789044312362
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina's
96

Waar gaat het over?

Topchefs klappen uit de keuken.
Libelle-redactrice Katleen: "Culinair word ik eigenlijk wel verwend. Voor persvoorstellingen van cosmetica en co kom ik vaak in de chicste restaurants. Mij hoof je daar niet over klagen! Hoe graag ik ook zelf kook, toch is op restaurant gaan voor mij puur genieten. Het smaakt er gewoon iets lekkerder, zeker als er ook nog eens pareltjes van wijnen geserveerd worden. Wel heb ik altijd al willen weten hoe chef-koks hun gerechten dat tikje extra geven. In dit boek verklaapt smaaktovenaar Marc Clement, chef van klasserestaurant Folliez, een paar topsecrets. Espuma van erwtensoep of bavarois van bloemkool? Die heerlijke vinaigrette bij dat slaatje? En hoe krijg je dat dessert in hemelsnaam zo mooi versierd? Met stap-voor-stap-foto's word je op je wenken bediend. KOpen dus! Al blijf ik, voor wat extra luxe, toch gewoon nu en dan op restaurant gaan... ."
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
28,25
Tweedehands Als nieuw
6,40
Tweedehands Beetje gebruikt
21,95
50% korting
9,60 4,80
Tweedehands Als nieuw
8,90
Tweedehands Beetje gebruikt
30,00
Tweedehands Als nieuw
28,25
Tweedehands Als nieuw
6,40
Tweedehands Beetje gebruikt
21,95
50% korting
9,60 4,80
Tweedehands Als nieuw
8,90
Tweedehands Beetje gebruikt
30,00