• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Couscous De Nieuwe Keuken

de nieuwe keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

9,50

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Couscous De Nieuwe Keuken
Couscous De Nieuwe Keuken
Beetje gebruikt
9,50
ISBN
9789023011156
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina’s
72

Waar gaat het over?

Manon Sikkel en Michiel Klønhammer Couscous De nieuwe keuken Couscous, een van de belangrijkste gerechten uit Noord-Afrika, verovert razendsnel de Nederlandse keuken. Want couscous is niet alleen gezond en lekker, maar is ook nog eens verrassend makkelijk klaar te maken! In combinatie met amandelen, knoflook, verse koriander en zongerijpte tomaten staat er binnen vijf minuten een complete vegetarische maaltijd op tafel. En wie couscous wil eten zoals het hoort, eet het op de traditionele manier: met lamsvlees, kip of vis en zeven groenten. Couscous is hier inmiddels volop verkrijgbaar. Albert Heijn heeft zelfs al een biologische variant, en sinds kort ligt er Honig-couscous met ?mix voor couscous? in de schappen. Couscous, de nieuwe keuken is een prachtig vormgegeven boek met mooie foto?s en smakelijke recepten van veel snel en eenvoudig te bereiden gerechten en salades, maar ook van traditionele Noord-Afrikaanse couscousschotels. En wist u dat je met couscous ook heerlijke zoete gerechten kunt maken, zoals een dessert met amandelen en honing dat onder meer op Marokkaanse bruiloften wordt gegeten? U vindt in dit boek: ? traditionele én eenvoudige snel-klaar-recepten; ? het verhaal van de rijke geschiedenis van couscous; ? veel vegetarische recepten. Manon Sikkel en Michiel Klønhammer zijn beiden journalist/publicist en enthousiaste kookfreaks. Ze begonnen hun culinaire carrière met een serie verhalen over exotisch koken in Het Parool. Ca. Euro 13,50 21 x 21 cm, 72 blz., paperback met flappen Geïllustreerd in kleur Fotografie Gerhard Witteveen Styling fotografie Moniek Polak Omslag Jan Brands Verschijnt november 2002 ISBN 90 230 1115 5 NUR 442 becht kookboeken
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Mari Mererid Williams
Stap-voor-stap kookboek
Tweedehands Beetje gebruikt
18,35
Tweedehands Als nieuw
11,90
Francis van Arkel, Francis van Arkel
Frituren
Tweedehands Beetje gebruikt
13,04
R. Beernink, J. Vos
Gouda Kookt
Tweedehands Nieuw
14,40
Mari Mererid Williams
Stap-voor-stap kookboek
Tweedehands Beetje gebruikt
18,35
Tweedehands Als nieuw
11,90
Francis van Arkel, Francis van Arkel
Frituren
Tweedehands Beetje gebruikt
13,04
R. Beernink, J. Vos
Gouda Kookt
Tweedehands Nieuw
14,40

Anderen bekeken ook

N.v.t., Nigella Lawson
Keuken
5,00
Auteur Onbekend
De Oosterse Keuken
4,75
Petra de Hamer, Tal Maes
Nieuwe Hoge Hakken In De Keuken
5,15
Sophie Brissaud, S. Brissaud
Het Couscous boek
5,45
Louisa J. Walters, Aliza Baron Cohen
Zuivere Keuken
sorry, niet op voorraad
Rena Salaman, Jan Cutler
De Griekse Keuken
sorry, niet op voorraad
Jorg Zipprick, Ben Marrakchi
De Authentieke Marokkaanse Keuken
sorry, niet op voorraad
C Dispa, N.v.t.
Tajines & Couscous
sorry, niet op voorraad