Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bakken

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 21 tot en met 29 juni 4=3 actie op alles.
4=3 actie
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789059564800
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina's
563

Waar gaat het over?

Dan Lepard is een gelauwerd eetschrijver en fotograaf. Hij schreef verschillende boeken over bakken en verzorgde daarvoor tevens de fotografie. Dan schrijft ook voor de BBC en heeft een populaire wekelijkse column over bakken in de Guardian. Met dit boek won hij in 2011 de André Simon Food Book Award. Ultiem handboek van de bak-goeroe van dit moment - Veelomvattend bakboek van de hand van Dan Lepard, bekend van zijn populaire bak-column in de Guardian - Met meer dan 280 recepten voor alle denkbare baksels: van eenvoudig brood tot heerlijke koekjes, van klassieke pavlova’s tot hartige worstenbroodjes - Behalve goede, beproefde recepten geeft Dan vele tips, trucs en keukenwijsheden die ervoor zorgen dat niets meer kan mislukken
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15