• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Art of cooking

Inspirerende culinaire jamsessies
Auteur Diversen
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789089311870
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
128

Waar gaat het over?

Les Jeunes Restaurateurs d'Europe zijn een groep jonge, ambitieuze koks die door een interne kwaliteitsselectie tot de top van de Europese gastronomie behoren. Hun doel is klaar en duidelijk: een vernieuwde Europese keuken creëren. Ze zijn inventief met traditionele waarden en in hun zoektocht naar nieuwe smaakduetten, verrassende geuren en originele ingrediënten, verleggen deze pioniers culinaire grenzen. Sinds 2008 zijn enkele Jeunes Restaurateurs beginnen jammen om hun talent bot te vieren met elkaar. Zoals muzikanten improviseren ze met producten uit een verrassingsmand, met als resultaat steeds weer verrassende gerechten en creaties. Dit boek is een weerspiegeling van het talent en passie van de fine fleur van de Belgische jonge garde topchefs. Les Jeunes Restaurateurs d'Europe leggen de grondvesten van een nieuwe Europese keuken. Hou ze in de gaten! Les Jeunes Restaurateurs d'Europe is één van de meest prestigieuze culinaire verenigingen in Europa. Bundeling van de succesvolle culinaire jam-sessies.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Loes Janssen-Miraglia
Sicilicious
4=3 actie
nog 1 op voorraad
45,55
4=3 actie
33,75
4=3 actie
nog 1 op voorraad
11,90
Loes Janssen-Miraglia
Sicilicious
4=3 actie
nog 1 op voorraad
45,55
4=3 actie
33,75
4=3 actie
nog 1 op voorraad
11,90

Anderen bekeken ook

Clare Ferguson
Food for Cooks
4=3 actie
11,50
sorry, niet op voorraad