• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vlees!

Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie

17,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Vlees!
Vlees!
Echt gebruikt
17,40
ISBN
9789021560915
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
VBK Media
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
272

Waar gaat het over?

Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. En ook alle technieken en bereidingen komen aan bod, van bakken en stoven tot rijpen, evenals aankoop- en bewaaradvies. Met dit kookboek weet je altijd wat voor vlees je in de kuip hebt, en vooral: hoe je er het beste van maakt. Herman den Blijker combineert het ondernemerschap met het kookambacht. Hij is eigenaar van restaurant Las Palmas, presenteert succesvolle tv-programma s als Mijn tent is top en Herrie gezocht. Hij schreef eerder Herman, Altijd trek, Koken met Herman en Herman dichtbij. Recensie(s) Kookboek waarin één ingrediënt de hoofdrol speelt: rundvlees. Herman den Blijker is de ideale gids voor iedereen die goed met dit lastige ingrediënt wil leren werken. De eerste en noodzakelijke stap is het leren herkennen van de verschillende rassen en vleesdelen. Den Blijker vertelt uitgebreid over zijn bezoeken aan Noord- en Zuid-Amerikaanse boeren, slachthuizen en slagers. Keer op keer benadrukt hij dat uitsluitend diervriendelijk geproduceerd en vakkundig behandeld en gerijpt vlees de moeite waard is. Naast deze informatieve en vermakelijke reisverslagen gaat de auteur dieper in op twaalf veelgebruikte vleesdelen, met duidelijke instructies voor de bereiding. De rest van het boek is gewijd aan vier verschillende basistechnieken: barbecueën, bakken, stoven en braden, en aan bijgerechten en sauzen. Een waardevol naslagwerk, met deskundige en originele tips en aantrekkelijke recepten. Opvallend robuust vormgegeven, met een duidelijke letter en opmaak, en fraaie kleurenfoto’s. Met register op alfabet.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Jaap van Rijn
Vlees!
4=3 actie
18,75

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Herman den Blijker
Herman den Blijker Vlees !
4=3 actie
8,50
Jord Althuizen
Smokey goodness
4=3 actie
22,00
Jaap van Rijn
Vlees!
4=3 actie
18,75
4=3 actie
4,75
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
4=3 actie
25,60
4=3 actie
5,00
Herman den Blijker
Herman over bonen
4=3 actie
13,70
Diana Henry
Gouden Kip
4=3 actie
30,75
Carolien van der Ven
100 RECEPTEN VLEES
sorry, niet op voorraad
Peter De Clercq
Vurig vlees
sorry, niet op voorraad