• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Thai

From Pad Thai to Fishcakes
Auteur Amy Tan
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
nog 1 op voorraad

34,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Thai
Thai
Als nieuw
34,95
ISBN
9781903221662
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Auteur
Uitgeverij
Jacqui Small
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina’s
64

Waar gaat het over?

With Thai restaurants flourishing and once hard-to-find Thai ingredients like lemongrass, kaffir limes and fish sauce appearing in supermarkets, Thai cooking has become one of the most popular cuisine's in the world. This book celebrates the true diversity of cooking found in Thai cuisine, from green and red curries and hot and spicy soups to noodle and rice dishes. Thai cooking centres around fresh ingredients such as vegetables, seafood, meat and poultry, complemented by an fragrant collection of aromatics and flavourings such as chilli, lemongrass, kaffir lime, galangal, fish sauce and palm sugar to create the characteristic blend of hot, sour and sweet. Real Thai is structured according to type of ingredient featuring chapters on Meat and Poultry, Fish and Shellfish, Vegetables and Rice Noodles along with an appetising selection of Starters and Soups.
Lees verder

Recensies

0 recensies