• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Projectmanagement

een professionele aanpak van evenementen
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789462364226
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Boom uitgevers Den Haag
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
414

Waar gaat het over?

Projectmanagement biedt handvatten om vanuit een creatief idee, via een gedegen projectplan een succesvol en professioneel evenement te realiseren. Aan de orde komen: creatieproces, begroting, financiering, budgetbewaking, tijdsplanning, projectorganisatie, marketing en communicatie. Alle benodigde instrumenten, werkmodellen en formats voor projectrapporten en contracten zijn erin opgenomen.

In 2009 werd de uitgave Projectmanagement 1. Een professionele aanpak van evenementen geheel herzien. Gezien de snelle ontwikkelingen in de evenementensector is het nu alweer tijd voor een update. Voor deze negende editie is coauteur Iris Eshel aangeschoven, die de Verhaar-methode tijdens haar studie leerde en binnen haar carrière heeft beproeft en toegepast in de evenementensector.
In deze herziene editie is meer aandacht voor onder meer festivals, de belevingseconomie, ROI en social media. Het resultaat is een vernieuwde uitgave waarmee evenementenorganisatoren en studenten direct aan de slag kunnen.

Jan Verhaar was jarenlang als projectleider en docent projectmanagement verbonden aan verschillende opleidingen in het hoger onderwijs. Sinds zijn pensionering richt hij zich op de begeleiding van mensen en groepen met levensvragen.

Iris Eshel is als manager (studieleider) en docent projectmanagement verbonden aan de opleiding Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
14,25