• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Zweedse keuken

Tradities - Ingrediënten - Smaken - Kooktechnieken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789059207387
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
128

Recensies

0 recensies
Fraser
Pasta
4=3 actie
5,45
4=3 actie
nog 1 op voorraad
11,70
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,00
[{:name=>"", :role=>"A01"}]
De Overijsselse pot
4=3 actie
nog 1 op voorraad
9,00
Fraser
Pasta
4=3 actie
5,45
4=3 actie
nog 1 op voorraad
11,70
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,00
[{:name=>"", :role=>"A01"}]
De Overijsselse pot
4=3 actie
nog 1 op voorraad
9,00

Anderen bekeken ook

Jamie Oliver
Jamie's Reizen
4=3 actie
7,50
4=3 actie
10,00
Noël Cuppens, Marleen Cuppens
Het grote regionale bakboek
sorry, niet op voorraad
Gísli Egill Hrafnsson
Het Nordic kookboek
sorry, niet op voorraad