• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Primeurs

Klassiek Met Een Moderne Toets
Maak tweedehands je eerste keus
30% korting
4=3 actie

4,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De Primeurs
De Primeurs
Beetje gebruikt
4,75
ISBN
9789059562868
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
408

Waar gaat het over?

Wist u dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat Sint-Jakobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? En dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde?
In De Primeurs belicht culinair journalist Marc Declercq de achtergronden van bekende en minder bekende seizoenproducten. Hij vertelt over hun oorsprong, hun eigenschappen en hun gebruik in de keuken. Patrick Caignau serveert er eenvoudige maar lekkere bereidingen bij.

Marc Declercq lust bijna alles en heeft van proeven en schrijven over eten en drinken zijn broodwinning gemaakt. Hij schrijft foodcolumns voor onder meer De Standaard. Zijn culinaire boeken werden diverse malen bekroond, onder meer met een Gourmand World Cookbook Award en een World Food Media Award. Hij was bovendien een van de eerste genomineerden voor de Vlaamse Cultuurprijzen 2006 in de categorie Smaakcultuur.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
4=3 actie
5,95
Marc Declercq
Primeurs
4=3 actie
17,00
4=3 actie
25,50
4=3 actie
4,75
Madelon de Joode
Eet puur Deel II
4=3 actie
21,85
4=3 actie
5,45
J. Piotrascheke
Asperges
sorry, niet op voorraad
Cranston Michele
Gewoon Lekker
sorry, niet op voorraad
Simone Kroon, Marriet Willems
Meiraapje
sorry, niet op voorraad
Charlotte Kleyn
Luilekkerland
sorry, niet op voorraad