• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Kunst van het Moleculair koken + keuken gereedschap

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

18,35

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De Kunst van het Moleculair koken + keuken gereedschap
De Kunst van het Moleculair koken + keuken gereedschap
Beetje gebruikt
18,35
ISBN
9789073191808
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
72

Waar gaat het over?

Moleculair koken: de kooktrend waar iedereen het over heeft!? Met deze unieke combinatie van boek plus kook-kit wordt molecuair koken pas echt voor iedereen bereikbaar. Het gereedschap in de kook-kit is speciaal samengesteld voor het bereiden van de fantastische recepten in het boek. Een nieuwe kookwereld gaat open met recepten als Rauwe zalm met zoete sojagelei, Leverlolly met muskaatgelei en chocolade, of Frambozenazijnparel in een verse oester. Oogstrelend en verrukkelijk. Moleculair koken in de eigen keuken!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Tweedehands Als nieuw
12,55
nog 1 op voorraad
9,45
nog 1 op voorraad
8,80
Tweedehands Beetje gebruikt
8,35
nog 1 op voorraad
16,85
nog 1 op voorraad
34,40
Tweedehands Als nieuw
12,55
nog 1 op voorraad
9,45
nog 1 op voorraad
8,80
Tweedehands Beetje gebruikt
8,35
nog 1 op voorraad
16,85
nog 1 op voorraad
34,40

Anderen bekeken ook

E. Marien, J. Groenewold
Cook & Chemist
9,15
Jozef Youssef, Hervé This (voorwoord)
Moleculair koken
26,15
A. Cazor, C. Lienard
Moleculair Koken
16,85
Anne Cazor, Christine Liénard
De kunst van het moleculair koken
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad