• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bakken & braden

Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
nog 1 op voorraad

19,15

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Bakken & braden
Bakken & braden
Als nieuw
19,15
ISBN
9789491395116
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Agora, Uitgeverscentrum
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
51

Waar gaat het over?

Wie houdt er niet van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje? Malse, niet te dik gesneden stukken vlees kun je dan ook heerlijk bakken waarbij vetstof voor de ideale geleiding zorgt tussen je hete pan en het vlees. Grotere stukken vlees komen het best tot hun recht bij langdurige, matige verwarming en kun je beter braden. Met dit boek hebben beide technieken voor jou geen geheimen meer!
Lees verder

Recensies

0 recensies
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,45
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,00
4=3 actie
6,25
4=3 actie
5,45
4=3 actie
16,90
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,45
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,00
4=3 actie
6,25
4=3 actie
5,45
4=3 actie
16,90

Anderen bekeken ook

Jaap van Rijn
Vlees!
4=3 actie
18,75
4=3 actie
6,90
4=3 actie
12,50
Sofie Dumont
Goe Gebakken
4=3 actie
9,50
4=3 actie
5,15
4=3 actie
12,65
Sabine Durdel-Hoffmann, Elke Essmann
Het ultieme burger grillboek
sorry, niet op voorraad
Vera Criel, Annemie Morris
Lekker lam
sorry, niet op voorraad
Willy Faes, N.v.t.
Kom & vork
sorry, niet op voorraad
Marjolijn Rosendaal, Anya van de Wetering
Gegrild en geroosterd
sorry, niet op voorraad
Leanne Kitchen, Leanne Kitchen
Van De Slager
sorry, niet op voorraad